Milieu vriendelijk inzamelen en superieure logistiek

Lintire haalt gedemonteerde banden op bij grote en kleine bandenspecialisten in heel Nederland. Hier begint feitelijk het avontuur van Lintire. Wij leveren aan iedere bandenspecialist maatwerk en kunnen dankzij onze jarenlange logistieke expertise snel en efficiënt onze klanten bedienen. Lintire werkt met de modernste vrachtwagencombinaties om op deze manier zo milieu- vriendelijk als mogelijk het transport te verzorgen.

Lintire ontzorgt de bandenspecialisten door het administratieve systeem van Recybem ( Brancheorganisatie Band en Milieu ) voor hen te verzorgen. Onze klanten hebben daarom het predicaat “BEM OKE ! “ en participeren zo automatisch in de groene economie.

Maak de natuurlijke keuze en doe mee om uw gedemonteerde autobanden circulair te laten verwerken en stimuleer hiermee het hergebruik van waardevolle grondstoffen, en de mondiale vermindering van uitstoot van CO2.

Lintire is een VACO erkend banden inzamelingsbedrijf en is ISO 9001 gecertificeerd. Daarnaast is Lintire in Duitsland “TUV” gecertificeerd en in België “Recytire” gecertificeerd. 

Zie volgende pagina.